Vilken dag!

Vakna, äta frukost, skönt att få sova i sin egen säng osv. Än så länge allt lugnt...
Jävlar! Det är Zombie walk 2010 i Göteborg idag!!! Fasen, har ju inte haft tid att planera nått, att förbereda nått... SMS:a runt som en galning, får väll bli att gå dit, ta lite kort, försöka dra med folk, göra det bästa av situationen helt enkelt...

Men nej, Tim hade andra planer! Han kom men den alldeles utomordentliga idéen, som borde vart så självklart uppenbar för mig, att vi kan ju köra på den ryska Zombien. Den utan så mycket blod, den där sorten som inte blir zombie genom att bli biten och smittad, utan genom att märklig strålning rubbar dess hjärnkemi och förvandlar den till en haltande, väsande och mumlande sömngångare som försöker ha ihjäl dig på alla sätt den kan!

Ja, det hade kanske kunnat vara lite mer blod, det hade kanske kunnat vara nått blod... men nu kom vi ju iaf iväg, och vi deltog iaf, och vi hade skitkul! Fler foton kommer nog läggas upp i takt med att jag får tag på dem, så länge få ni nöja er med det här.


Såhär blev resultaten iaf, Jag till vänster och till höger en Tim.
Tema S.T.A.L.K.E.R./Metro2033-zombies.


Sen var vi ju såklart tvungna att hoppa på en spårvagn också!
Folk såg inte helt bekväma ut... Jag undrar varför...?

När allt var slut, så hamnade vi i en liten park utanför Hugo, och käkade glass! Det kändes som ett värdigt avslut. Jag gillar glass, det är gott!
Och så dök Simon upp, och hade mer glass, då blev vi glada!


Om nom nom!

Sen satt vi där ett tag, och efter att jag försökt strypa ut Hugo, (vilket bara resulterade i att jag själv fick klappa på en jävla giljotin) beslöt vi oss för att sticka å köpa en engångsgrill och lite käk, och förflytta oss till Keillers park för lite midnattsgrill och ännu mera gräsmatte-jujitsu! Tanja sprang även och hämtade sin syster, så vi fick sällskap av henne, och hennes gigantiska hund, som inte ens var i närheten av fullvuxen, men fortfarande jättestor!

Allt som allt en jätteskön dag, med massa trevliga människor, även om vi kunde vart fler! Men nästa zombiewalk, då jävlar! då får vi planera det hela mycket bättre, och förbereda och spöka ut oss ordentligt!

Stort tack också, till alla dem som deltog i Göteborgs 3:e Zombiewalk!

Tack och godnatt!
/Mikael

Kommentarer
Postat av: MTR

Er version av zombie kan man bland annat finna i Doctor Who serien och mer eller mindre i Silent Hill (både film och spel)

2010-07-03 @ 07:47:24
URL: http://mtrblogg.blogg.se/
Postat av: MTR

Skräckspel is la poo! Tyvärr görs det på tok för få och de som görs håller sällan vad de lovar...

2010-07-03 @ 07:56:36
URL: http://mtrblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0